Peter Beijer neemt voorzitterschap NAF over van Frank Baldinger

NAF Academy: Survey promotieonderzoek Eric Onderdelinden
6 mei 2019
Het LAC stopt! (update)
20 mei 2019

Peter Beijer neemt voorzitterschap NAF over van Frank Baldinger

Gisteren is op de ALV bekend gemaakt dat Peter Beijer de nieuwe voorzitter is van het NAF. Hij zal de komende jaren met de overige bestuursleden werken aan een aangescherpte strategie voor het NAF.

Frank Baldinger ontving als dank voor zijn jarenlange inzet als voorzitter van het NAF een oorkonde en cadeaubonnen voor een goed diner en mooi (foto)boek.

Frank heeft een enorme staat van dienst als NAF voorzitter. Frank werd in 2005 benoemd tot voorzitter en is een bekend gezicht op de vele ALV’s en LAC’s. In zijn 14-jarig voorzitterschap was hij de drijfveer achter vele initiatieven, waaronder: De modernisering van de statuten van het NAF, het samenstellen van het 10-jarig lustrumboek van het NAF (samen met Daan Rijsenbrij) en het opzetten van onze Masterclass Enterprise Architectuur: met 10 edities en 165 deelnemers een groot succes. En binnen de vele onderwerpen die de afgelopen jaren binnen het bestuur zijn besproken, borgde Frank altijd: ‘is dit in het voordeel van de leden?’.

Peter Beijer heeft bij zijn aantreden aangegeven zich te richten op meer interactie en wederkerigheid tussen de pijlers. Meer actie, meer uitdragen, mischien zelfs meer uitdagen. Met als lange-termijn doel het NAF als onafhankelijke keurmerk te positioneren. En daarbij ook het NAF te verjongen:

Tot slot werd Mats Ouborg als nieuw bestuurslid van harte welkom geheten in het NAF bestuur.

X