Partners

Partners

Het Genootschap voor Informatie Architecten (GIA), opgericht in 1998 is een beroepsvereniging voor informatie architecten.

Leden van het GIA kunnen evenementen van het NAF zelf (NAF Insights, Ronde Tafel sessies en werkgroep bijeenkomsten) gratis bijwonen. Aanmelden kan via de site van het NAF. De agenda staat rechts.

Leden van het NAF kunnen evenementen van het GIA zelf gratis bijwonen – aanmelden kan via de site van het NAF. De agenda staat rechts.

Op de hoogte blijven van NAF evenementen? Abonneer je op onze nieuwsbrief.

CKC Seminars is organisator van congressen, cursussen en seminars. Voor het NAF organiseert CKC Seminars de Digital Architecture Design Day en de NAF Masterclass Enterprise Architectuur. In het samenwerkingsverband tussen CKC en NAF is ook voorzien in kortingen op vele congressen en seminars die voor architecten van belang kunnen zijn, zoals het Continuous Delivery Conference en het KCC Congres.

Het NAF werkt nauw samen met het E-Magazine Via Nova Architectura. De succesfactoren van Via Nova Architectura zijn: gratis voor lezers en auteurs van niet-commerciële artikelen, goede vindbaarheid door search engines, laagdrempelige, snelle toegang voor auteurs en bloggers, de mogelijkheid om te reageren en te discussiëren, en de mogelijkheid om actuele elders gepubliceerde content te herpubliceren.

Door onze krachten te bundelen bieden we een nog sterker platform aan architecten in de wereld van organisatie en informatietechnologie om samen kennis te delen, te leren en te discussiëren. Zo kunnen de werkgroepen van het NAF op een laagdrempelige manier via Via Nova Architectura een groot publiek in architectuurland bereiken.

 Flyer Via Nova Architectura

Lid worden?

Het NAF kent lidmaatschap voor organisaties en individuen. U kunt
kiezen uit twee soorten lidmaatschappen:

Klik op een van de knoppen voor meer informatie.

X