Oproep: Waar wil je meer over weten of vertellen?

Digitale Architectuur Agenda 2018
25 mei 2018
NAF Architectuurprijs 2018
30 mei 2018

Oproep: Waar wil je meer over weten of vertellen?

Het NAF organiseert jaarlijks diverse NAF Insights en Round Tables. We organiseren deze activiteiten voor én met onze leden.

Het idee van de Insights is de leden te informeren over een specifiek onderwerp, waarbij dit vanuit diverse standpunten wordt gepresenteerd (we streven altijd al onze pijlers te laten vertegenwoordigen).

Daarnaast organiseren we Round Tables, een ontmoeting van onze leden en specifieke architectuur partners of ontwikkelpartijen die belangrijk zijn voor onze vereniging. In zo’n Round Table volgen we een stramien dat minimaal een lezing gedeelte of introductiegedeelte bevat, een werkvorm met alle aanwezigen of een levendige discussie en een uitgeleide die liefst een opmaat is voor een artikel of verslag over de bijeenkomst. Dat levert producten voor de nieuwsbrief en voor publicatie in allerlei fora en de bladen.

Veel van jullie zijn bij de lezing geweest van Jeanne Ross, een insight special, ook daar zouden we er graag vaker een van organiseren: met een spreker of lezing van een held van het werkveld.

Heb je hier goede ideeën voor, neem dan contact op het het NAF dan kunnen we samen kijken hoe we het één en ander kunnen organiseren. Wij kunnen alle logistieke zaken in ieder geval voor/met je regelen en we hebben ook budget voor dit soort activiteiten. Klik hier voor het contactformulier.

X