Ook NAF activiteiten geraakt door Corona

Industry 4.0 Roadmap to the Intelligent Enterprise
24 februari 2020
Algemene Ledenvergadering NAF voorjaar 2020: maandag 20 april – online
25 maart 2020

Ook NAF activiteiten geraakt door Corona

In navolging van de adviezen van het RIVM heeft ook het NAF haar maatregelen genomen ivm COVID-19. Zo hebben we kans gezien om de Masterclass Enterprise Architecture op een virtuele manier te leveren. De eerste sessie is geweest en de resultaten van het werken in een virtuele omgeving zijn zeer positief.

Daarnaast hebben we een aantal NAF-Insights moeten uitstellen, maar we zijn tevens aan het kijken of we thema’s kunnen vinden die geschikt zijn voor een virtuele variant daarvan. De planning van de Algemene Leden Vergadering (ALV) staat onder druk, ook daar zijn we bezig een alternatief te bedenken. Het reorganiseren van dergelijke events is niet eenvoudig, maar het NAF-team is met maximale creativiteit bezig om het mogelijk te maken.

Het zijn zware tijden, maar het doet ons beseffen dat nieuwe werkvormen zeer goed mogelijk zijn. Uiteraard hebben we de voorkeur om elkaar in real-life te ontmoeten met hapje en drankje, maar gezien de omstandigheden zijn we blij deze alternatieven te kunnen bieden.

Naschrift: Voor alle evenementen in de agenda geldt dat zolang ze er nog in staan dat er géén definitief besluit is genomen inzake verplaatsen, annuleren of virtueel maken.

X