Nu ook individueel NAF lidmaatschap

Heb jij je badge al geclaimd?
25 november 2019
18 februari: NAF Evenement met Jeanne Ross
13 december 2019

Nu ook individueel NAF lidmaatschap

Zoals in de ALV eind november werd aangekondigd: Per 2020 is het ook mogelijk om als individu lid te worden van het NAF. Ook als je géén bedrijf hebt.

Het lidmaatschap bedraagt EUR 105 ex btw per jaar (dit heb je meteen terugverdiend als je naar het Jeanne Ross evenement komt – gratis voor leden!).

Sta je nog aan het begin van je carrière? T/m 30 jaar betaal je slechts EUR 50 ex btw per jaar, en t/m 24 jaar is het lidmaatschap zelfs gratis.

We hadden al het individueel lidmaatschap voor ZZP’ers (voor hen is het tarief nu ook verlaagd naar EUR 105 ex btw per jaar), en deze nieuwe lidmaatschapsvorm past in de nieuwe richting van het NAF om meer op individueel niveau te betekenen voor de Architectuur community in Nederland. Daarnaast is dit een mooie kans voor kleine organisaties en individueel geïnteresseerden om lid te kunnen worden van het NAF.

Het organisatie-lidmaatschap kost nu EUR 100 ex btw per jaar minder (maar geldt wel voor alle organisaties, met uitzondering van reeds bestaande organisatie-leden uit de pijler ‘Wetenschap & Onderwijs’).

Interesse om (individueel) lid te worden? Klik hier voor alle details!

 

X