Nominaties NAF Architectuurprijs 2018

De architect van vandaag moet stevig in zijn schoenen staan!
22 oktober 2018
Architectuurcommunity Zorg werkt aan duurzaam informatiestelsel voor de zorg
29 oktober 2018

Nominaties NAF Architectuurprijs 2018

De jury van de NAF Architectuurprijs 2018 werd dit jaar verrast met een aantal zeer volwaardige architectuurtrajecten. De inzendingen die zich hebben weten te nomineren voor de prijs van dit jaar waren niet doordrenkt van agile aanpakken, maar wel in de projecten zorgvuldig gebruikt wanneer het zinvol kon worden toegepast. De volgende inzendingen hebben zich weten te nomineren:

  • Woningstichting De Key met een project voor de versterking van de financiële functie met een groot aantal degelijke architectuurproducten.
  • Goede Doelen Loterijen waar naast een enterprise architectuur ook een referentiearchitectuur en daarvan afgeleide solution architecturen werden gedefinieerd om een totaal systeemlandschap te moderniseren met o.a. microservices.
  • ProRail die de vernieuwing van het systeem dat het spoor bedient en de treinen op het juiste moment naar de juiste sporen leidt, heeft aangepakt met “just in time architectuur”.

De inzendingen zijn terug te vinden bij Publicaties en Documenten.

Het gaat er om spannen! De jury zal de uiteindelijke winnaar bekend maken tijdens het diner van het LAC congres op 15 november 2018. De prijs bestaat uit een sculptuur en een geldbedrag van EUR 5000 voor een door de winnaar aan te wijzen goed doel.

X