NAF Academy

De missie van NAF Academy is het bevorderen van kennisuitwisseling tussen de pijlers van het NAF: Wetenschap & Onderwijs, Gebruikers en Leveranciers.

NAF Academy streeft ernaar om de groei van het vakgebied te faciliteren. Het heeft als doel de praktijkervaring van Gebruikers en Leveranciers toegankelijk te maken voor Wetenschap & Onderwijs. NAF Academy wil dat bereiken door praktijksituaties beschikbaar te maken voor bijvoorbeeld promotieonderzoek en afstudeeropdrachten, waarbij Gebruikers & Leveranciers toegang krijgen tot onderzoeksresultaten.

Onderzoeken

Historische en lopende onderzoeken

Onderwerp Contactpersoon Vragenlijst Resultaten
Bijdrage van informatiesystemen aan waardecreatie in fusies en overnames Eric Onderdelinden Open tot 31 mei 2019 Nog niet verschenen
De rol van de architect in het verbeteren van een business case Martin van den Berg Gesloten Nog niet verschenen
Enterprise Architectuur Management Robert Stuffers Gesloten Nog niet verschenen

Onderzoeksonderwerpenmarkt

NAF Academy wil graag de link leggen tussen afstudeerders van Hogeschool Utrecht en onderzoeksvragen uit de praktijk.
Ziet u in uw organisatie thema’s, vraagstukken, of andere onderwerpen die een relatie hebben met het architectuurvak, dan inspireert dat mogelijk een afstudeerder (bachelor, master, PhD) om daar onderzoek naar te doen. Meld u aan via het formulier hieronder en u maakt kans op een gratis onderzoek met presentatie van de resultaten door de student.

 

Onderzoeksonderwerp Status Resultaten
(voorbeeld) Open Nog niet verschenen

 

  NAF-lid? Gebruik het emailadres van uw organisatie zodat wij u als NAF-lid kunnen herkennen!

  Na aanmelding publiceert het NAF op haar website een lijst met onderzoeksonderwerpen zonder vermelding van naam, email en organisatie.
  Na aanmelding sturen wij u graag de NAF nieuwsbrief en uitnodigingen voor toekomstige NAF evenementen toe. U kunt zich te allen tijde weer uitschrijven.

  Lid worden?

  Het NAF kent lidmaatschap voor organisaties. U kunt
  kiezen uit drie soorten lidmaatschappen:

  Klik op een van de knoppen voor meer informatie.

  X