Update leerstoel Digitale Architectuur

GIA-NAF Insight Privacymanagent by design
13 september 2021
Call for speakers: BA & Beyond 2022
27 oktober 2021

Update leerstoel Digitale Architectuur

Het NAF steunt het initiatief om te komen tot een Post-Master opleiding en leerstoel voor de rol van onafhankelijk architect.

Belangrijk voor de voortgang is dat we ook sponsors vinden die ons kunnen ondersteunen: financieel of door toezeggen van inschrijvingen van studenten in 2022 zodat onze partners echt met de opleiding aan de slag kunnen.

We hebben al een aantal donaties mogen ontvangen, waarvoor we erg dankbaar zijn, maar ons benodigd budget is nog niet behaald.

Op 22 september hebben we daarom in Utrecht een locatie gereserveerd om onze plannen en jouw mogelijke bijdrage te bespreken. We nodigen je dan ook graag uit voor een persoonlijk gesprek.

  • 22 september, 12.00-18.30 zijn we aanwezig voor een gesprek.
  • We prikken graag een moment dat jou goed uitkomt.
  • Locatie: Zalen van Zeven, Boothstraat 7, 3512 BT Utrecht. Kom je met de auto, parkeer dan in de parkeergarage Spinghaven op de Springweg (ca 400m lopen).

De laatste informatie over de vormen van sponsoring en van de recente activiteiten van de stichting kun je hier ( https://www.onafhankelijkearchitect.nl/sponsoring/ ) vinden.

Laat je even weten of je van plan bent te komen? Respons, vragen en opmerkingen kun je mailen naar info@onafhankelijkearchitect.nl.

X