LAC Summit 2018: Bring your own architecture!

Call for Papers Landelijk Architectuur Congres 2018: Paradoxen in Architectuur
28 maart 2018
NAF ALV: De presentaties
18 april 2018

LAC Summit 2018: Bring your own architecture!

Op donderdag 28 juni vindt de eerste LAC Summit plaats in NEMO Science Museum te Amsterdam, met als titel: Bring Your Own Architecture!

Wat is de functie van architectuur in de toekomst? Hoe vinden we een goede balans tussen een centrale en agile architectuur? Over welke competenties moet de architect van de toekomst beschikken? Met welke technologieën kunnen we ons als organisatie onderscheiden? Wet- en regelgeving: wat betekent dat voor ons als architect? Hoe gaan we om met normen en ethiek?
Deze en andere vragen worden beantwoord tijdens een exclusieve, interactieve bijeenkomst voor digitale architecten en -professionals, gebruikers, CIO’s en leveranciers in de wereld van organisatie en IT.

Met keynote sprekers:
– Sander Hoogendoorn, CTO ANVA, Agile Coach, Spreker en Schrijver
– Rik Farenhorst, CIO, Transavia
– Bas Haring, Schrijver en Filosoof

Om te interactie te bevorderen zijn er maximaal 100 plaatsen beschikbaar. Centraal staat het delen van kennis en inzichten om zo het vakgebied van digitale architectuur te professionaliseren. De LAC Summit is een initiatief van CKC Seminars en het Nederlands Architectuur Forum (NAF).

Tot 1 mei ontvangt u € 50 vroegboekkorting! Bovendien ontvangen NAF leden in totaal € 100 korting (gebruik code LS18NAF100). Voor meer informatie en aanmelden: www.lacsummit.nl

De LAC Summit is een exclusieve, interactieve bijeenkomst voor digitale architecten en -professionals, gebruikers, CIO’s en leveranciers in de wereld van organisatie en IT. Centraal staat het delen van kennis en inzichten om zo het vakgebied van digitale architectuur te professionaliseren. De LAC Summit vindt plaats bij het NEMO Science Museum te Amsterdam. Voor meer informatie: www.lacsummit.nl

X