Industry 4.0 Roadmap to the Intelligent Enterprise

Architecto ergo sum? Kritisch (zelf)onderzoek naar het denken van architecten
19 februari 2020
Ook NAF activiteiten geraakt door Corona
23 maart 2020

Industry 4.0 Roadmap to the Intelligent Enterprise

Servitization, digital twin, SMART factory, SMART configurators, additive manufacturing, integrated business planning, connected business services

Komen business trends als servitization, digital twin, SMART factory, SMART configurators, additive manufacturing, integrated business planning and connected business services je bekend voor? En ben je benieuwd hoe onder andere deze trends bijdragen aan de toekomst van jouw organisatie? Kom dan naar de Themadag ‘Roadmap to the Intelligent Enterprise’ op 12 maart!

Deze themadag is bedoeld voor bedrijven die meer informatie willen hebben over:
• Het toepassen van intelligente technologieën in een roadmap naar de toekomst
• Het positioneren en verkopen ERP binnen de organisatie (Business value)
• De ervaringen met S/4HANA upgrades en cloudmigraties
• De architectuur-integratie door de veelheid van technologieën en (cloud)platforms

Je ‘reisleiders’ tijdens deze dag zijn bedrijven als Miele, Philips, Shell, Capgemini en Vesta Partners die je meenemen langs de reis die zij gemaakt hebben. Ze vertellen je niet alleen over de kansen voor een organisatie, maar vooral ook over de toepassing van nieuwe ontwikkelingen. Tijdens de reis verzamel je informatie voor de route van jouw organisatie naar een geïntegreerde intelligente architectuur.

De transitie naar S/4HANA kan het ideale moment zijn om deze nieuwe architectuur in te richten in jouw organisatie. Zo ga je niet alleen over naar het nieuwe systeem maar richt je deze ook optimaal in door het verbeteren van bedrijfsprocessen als ‘Design to operate’ of ‘Market to cash’ en denk je na over jouw businessmodel voor de toekomst.

De themadag geeft je een beeld van a tot z en is interessant voor de gehele organisatie. Van product owners tot procesmanagers tot IT’ers

Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

X