Seminar voor studenten: Thinking outside the model

may, 2018

09may15:3021:00Seminar voor studenten: Thinking outside the model

Event Details

In november 2017 zijn een aantal studenten van Tilburg University samen met studenten van de Radboud Universiteit uitgenodigd om bij het LAC aanwezig te zijn. Nu is het tijd om het LAC naar de studentenwereld te brengen! In samenwerking met het NAF, Strategy Alliance en InfoSupport hebben we op woensdag 9 mei een seminar rond het thema “Thinking outside the model” georganiseerd voor de informatiekunde/informatiemanagement student van morgen.

Tijdens je studie leer je van alles over modellen en modelleren, maar wat heb je daar nou aan? Zijn die modellen en modelleertechnieken wel toepasbaar in de praktijk of is het vooral een papieren waarheid?

Tijdens dit seminar zullen een aantal sprekers uit de academische en bedrijfswereld kijken naar “de wereld buiten het model”. In twee tracks waarbij het publiek actief wordt betrokken, zullen de sprekers een aantal modellen en de toepasbaarheid daarvan in de praktijk onder de loep leggen.

In samenwerking met studenten van de Radboud Universiteit, het Nederlands Architectuur Forum, Strategy Alliance en InfoSupport staat de verbinding tussen de academische wereld, het bedrijfsleven en de IT centraal om kennisoverdracht te bevorderen en elkaar te enthousiasmeren voor het vakgebied.

Toegang is gratis (incl. diner en borrel). De datum van het seminar is 9 mei 2018. Dit is een mooie manier om meer te leren over de wereld van informatiekunde en je netwerk uit te breiden.

Praktische informatie:

Aanmelden kan via het Facebook Event via de link hieronder (op deze pagina staat een link Tickets – hier kun je je aanmelden; een Facebook account is niet nodig) Let op: Dit seminar is alleen toegankelijk voor studenten!!

Het seminar zal plaatsvinden in het Huygensgebouw van de Radboud Universiteit in Nijmegen. De zalen zijn in het rechtergedeelte van het gebouw. Er zullen statafels in de gang staan wat een goed herkenningspunt zal zijn.

Programma:

Comments are closed.

X