Robotisering in de Overheid: hoe haal je de robot uit de mens? %

may, 2019

23mayAll DayRobotisering in de Overheid: hoe haal je de robot uit de mens? %

Event Details

Robotisering in de Overheid: hoe haal je de robot uit de mens?

Op 23 mei 2019 organiseert CKC Seminars de eerste editie van het congres Robotisering in de Overheid bij congrescentrum 1931 te ‘s Hertogenbosch. Dit jaar is het thema: hoe haal je de robot uit de mens?
In de transformatie naar (meer) digitaal georiënteerde en wendbare overheidsorganisaties zijn innovaties rondom robotisering en AI onontkomelijk. Idealiter nemen ‘bots’ eenvoudige taken over, zodat werknemers zich op complexe zaken kunnen richten. Maar hoe bereid je je voor op deze ontwikkelingen, waarvan nog niet bekend is waar ze exact toe leiden? Hoe behoudt de overheid de controle als ze haar verantwoordelijkheid ‘delegeert’ aan computers? Hoe realiseer je betere dienstverlening en datakwaliteit maar lagere administratieve lasten? Wat betekent het voor de inrichting van organisaties en voor ambtenaren zelf?

Gedurende de dag worden visies en ervaringen gedeeld, zodat u optimaal voorbereid bent op veranderingen rondom artificial intelligence en robotisering.

Keynote Sprekers bieden u een vernieuwende visie en gaan in op actuele trends en ontwikkelingen:
Jan van Ginkel
– Concerndirecteur en Loco-Provinciesecretaris, Provincie Zuid-Holland
Dick Dijkstra – Technology Partner Growth Lead for Northern Europe, Google
Laura Koetzle – Vice President and Group Director, Forrester Research
Tony Bosma – Trendwatcher, Futurist, Publicist en veelgevraagd spreker over toekomst en trends

Vooraanstaande praktijkcases en Innovatie Platform
Tijdens de diverse praktijkcases delen strategen en beslissers van de volgende overheidsorganisaties hun ervaringen:
Gemeente Rotterdam – Martijn Groenewegen, Hoofd Digitale Strategie
Dienst Justitiële Inrichtingen – Frank de Jonge, waarnemend Algemeen Directeur SSC en Johan de Bruijn,  Projectleider RPA
Politie Nederland – Harry Schrooten, Projectleider
Bij ons Innovatie Platform kunt u terecht om innovatieve toepassingen rondom AI en robotisering te zien en zelf te proberen!

Speciaal voor en door: iedereen die zich bezig houdt met strategie en besluitvorming  rondom robotisering, RPA en AI in de overheid. Gericht op Gemeentesecretarissen, Directeuren (Sociale Zaken, Bedrijfsvoering, Belastingen, Financiën), CIO’s, Informatie- en Innovatiemanagers en Bestuurders.

Inschrijven met korting
Deelname aan dit congres kost € 295,- per persoon. Schrijf  in als NAF lid en ontvang € 100,- korting met de code NFRB1923 Bovendien betaalt elke 2e inschrijving van dezelfde organisatie slechts de helft van de deelnameprijs. Graag tot ziens op 23 mei! www.robotiseringindeoverheid.nl

Comments are closed.

X