Ontwikkelingen in cloud architecturen Ø

april, 2019

11apr19:0021:30Ontwikkelingen in cloud architecturen Ø

Event Details

De cloud heeft de afgelopen jaren steeds meer terrein gewonnen. Organisaties kiezen steeds vaker voor een cloud-tenzij beleid en van koudwatervrees steeds minder sprake. Maar heeft iedereen wel helder wat de impact is van een migratie naar de cloud? En wat betekent dit voor de architectuur van het nieuwe en het bestaande landschap?

In deze presentatie neemt Sjaak Laan u mee van de definitie van cloud en de status van de cloudproviders, via de impact die de cloud heeft in de werkwijze van organisaties en hun IT afdelingen, naar specifieke architecturale aspecten van de cloud.

Datum: donderdagavond 11 april 2019
Tijdstip: vanaf 19.00u staat de koffie klaar, de presentatie start rond 19.30u, aansluitende (gratis) netwerkborrel begint om 21.30u.
Plaats: Hotel Fletcher te Nieuwegein.

Bio Sjaak
Sjaak Laan (1964) werkt bij CGI en heeft ruim 30 jaar IT ervaring. Hij is als Principal IT architect werkzaam in diverse markten en is een expert op het gebied van cloud, infrastructuur, architectuur en security. Binnen CGI is SjaakPractice Leader Cloud en Infrastructuur en hij is lid van het kernteam van de architecture practice. Sjaak is Master Certified IT Architect (The Open Group), en is TOGAF, CISSP en CRISC gecertificeerd. Hij is ook CCC Professional Cloud Security Manager en AWS Certified Solutions Architect.
Sjaak heeft een bestseller boek geschreven over infrastructuur architectuur: www.sjaaklaan.nl

Deze sessie wordt georganiseerd door het Genootschap voor Informatie Architecten (GIA).

Deelname aan dit evenement is gratis voor GIA- en NAF-leden. Niet-leden betalen 20 euro (geen pin ter plaatse aanwezig, svp gepast betalen).

U kunt zich via de knop hieronder aanmelden:

 

Comments are closed.

X