Next-Generation Architects

march, 2013

07marAll DayNext-Generation Architects

Event Details

Ben jij een architect, en voel je je jonger dan 35 jaar? Meld je dan aan voor deze bijeenkomst! Hierin gaan we verder in op de potentie die de next-generation architecten bezitten.

De architecten in het bedrijfsleven zijn vaak de oudste en meest ervaren collega’s binnen de automatiseringsafdeling. Toch zijn er architecten die al met jongere leeftijd en minder ervaringsjaren de kennis en kunde hebben opgebouwd om een goede architect te zijn. In sommige gevallen zelfs met een Master op gebied van architectuur op zak. Jong genoeg om de adoptie van nieuwe technieken te kunnen bijbenen en om met een frisse blik nieuwe toepassingsmogelijkheden te vinden. Hoe kunnen we deze handschoen als next-generation architecten oppakken?

We nodigen jou graag uit om met andere ambitieuze architecten van gedachten te wisselen. We willen naast een inhoudelijk inspirerend verhaal voornamelijk de interactie en discussie met elkaar zoeken. Kom ook en maak een start met je next-generation-architecten-netwerk!

Gastspreker: Art Ligthart (Ordina)
Thema: “Gezocht: nieuwe architecten om de BV Nederland te redden!?”

Art Ligthart is thought leader op het gebied van architectuur en business-IT transformaties. Hij heeft verschillende boeken en artikelen op zijn naam staan en is een bekend spreker op congressen en seminars. Art is als Associate Partner verbonden aan Ordina en houdt zich vanuit die rol bezig met het creëren van innovatieve en duurzame oplossingen samen met klanten en partners.

Voor aanmeldingen: stuur een mail naar Alexander Jansen, jansen.alexander@kpmg.nl

Voor de bijeenkomst van 7 maart zijn we nog op zoek naar architecten die:
– Een sterke mening hebben over het thema en deze zouden willen toelichten, en/of
– Een relevante praktijkervaring of vraag hebben en deze zouden willen toelichten/voorleggen.

Time

All Day (Thursday)

Location

Onbekend

Comments are closed.

X