Landelijk Architectuur Congres 2016 – Alles Anders??

november, 2016

17novAll Day18Landelijk Architectuur Congres 2016 - Alles Anders??

Event Details

Op 17 en 18 november a.s. vindt het jaarlijkse Landelijk Architectuur Congres plaats; dé ontmoetingsplek voor architecten in de digitale wereld. Het thema van dit jaar is ‘Architectuur: Alles Anders??’. Na 17 edities is het tijd voor een nieuwe koers – terug te vinden in de opzet en inhoud van de programmabijdragen en een nieuwe, moderne locatie: congrescentrum 1931 te ’s Hertogenbosch. Met 500 deelnemers, internationale keynote sprekers en ruim 50 tracklezingen is dit hét event dat u als architect in de digitale wereld niet mag missen!

Gedurende twee dagen staan o.a. de volgende thema’s centraal in maar liefst 12 tracks: Principes, Raamwerken, Security, Wetenschap, Verandermanager, Agile, Bancair en Software Architectuur.

Keynote Sprekers:
– Rini van Solingen, Deeltijdhoogleraar, TU Delft en CTO, Prowareness
– Inez Bosch, Partner en Mede-eigenaar, The Human Effect
– Albert van Veen, CIO, Schiphol Group
– Maarten van der Weijden, Olympisch Kampioen en Wereldkampioen Openwaterzwemmen en Sportman van het Jaar 2008

Tijdens de lunchpauze vinden exclusieve ronde tafelsessies plaats met keynote sprekers. Altijd aan een vraag willen stellen of van gedachten willen wisselen met Rini van Solingen (Deeltijdhoogleraar, TU Delft en CTO, Prowareness) en Inez Bosch (Partner en Mede-eigenaar, The Human Effect)? Dit is uw kans!

Er zijn maximaal 20 plaatsen per ronde tafel sessie beschikbaar. De sessies vinden tijdens de lunchpauze op dag 1 en 2 plaats tussen 13.10 – 13.50. Interesse? Schrijf hier in.

Het Landelijk Architectuur Congres is al 17 jaar hét platform op het gebied van IT architectuur en digitalisering. Jaarlijks bezoeken 400 vakgenoten het congres. Het LAC is eigendom van het NAF en wordt door CKC Seminars georganiseerd, dit jaar op 17 en 18 november in congrescentrum 1931 te ’s Hertogenbosch. Voor meer informatie over het programma: www.laccongres.nl

Time

november 17 (Thursday) - 18 (Friday)

Location

Onbekend

Comments are closed.

X