Landelijk Architectuur Congres 2017

november, 2017

16novAll Day17Landelijk Architectuur Congres 2017

Event Details

Op donderdag 16 en vrijdag 17 november 2017 vindt de 19e editie van het Landelijk Architectuur Congres plaats, georganiseerd door het Nederlands Architectuur Forum voor de Digitale Wereld (NAF) in combinatie met CKC Seminars in congrescentrum 1931 te ’s-Hertogenbosch. Dit jaar is het thema: Digitale Transformatie. Digitale transformatie is het proces waarin organisaties zich veranderen in organisaties die draaien op software. Daarbij stellen architecten vast wat dat voor hen betekent en wat er moet gebeuren voor die transformatie. De architect speelt hierin een invloedrijke rol. Daarbij staan we open voor alle rollen die architecten vervullen:

Richting geven aan digitale transformatie: als technisch alles mogelijk is, wat willen we dan in onze organisatie?
De digitale transformatie ontwerpen: welke technologieën zijn dan voor onze informatie toepasbaar en hoe combineren we die?
Kaders stellen en bewaken waarbinnen de digitale transformatie moet plaatsvinden: hoe zorgen we er dan voor dat we, al transformeren, blijven voldoen aan wet- en regelgeving en ons eigen beleid?

Vernieuwde opzet
Na zorgvuldig overleg met betrokken partijen is dit jaar gekozen voor een vernieuwde opzet, waarbij het LAC bestaat uit een ‘klassieke’ dag, met meerdere keynote sprekers en actuele tracks die u gewend bent, op donderdag. Op vrijdag gevolgd door een dag waar plaats is voor verdieping, met specialistische en interactieve langere sessies die grotendeels bouwen op de tracklezingen van de eerste dag. Als deelnemer heeft u de keuze om op beide dagen van het LAC aanwezig te zijn, of, indien u bijvoorbeeld beperkt bent in de tijd, alleen op de eerste dag.

Time

november 16 (Thursday) - 17 (Friday)

Comments are closed.

X