Jaarcongres Agile Consortium 2019: Unleash! Balancing structure & Autonomy %

october, 2019

10octAll DayJaarcongres Agile Consortium 2019: Unleash! Balancing structure & Autonomy %

Event Details

Veel organisaties worstelen met de transformatie naar een wendbare organisatie. In de pers verschijnen zelfs berichten waarbij organisaties de transformatie geheel of gedeeltelijk hebben teruggedraaid. Steeds vaker stelt men de vraag: Heeft de transformatie naar een wendbare organisatie daadwerkelijk de beoogde effecten? Het antwoord op deze vraag kan confronterend zijn…

Aan de andere kant kennen we organisaties waarbij de transformatie naar een wendbare organisatie een succes is. Organisaties waar gemotiveerde medewerkers en teams elke dag de juiste waarde leveren aan een tevreden klant. Hoe zijn deze organisaties hierin geslaagd?

Hoe ontsluit je de kracht van Agile?

Dat is dit jaar de centrale vraag die op de het jaarcongres van het Agile Consortium samen willen beantwoorden.

Net als voorgaande jaren is de organisatie in handen van het Agile Consortium Congresteam: Johan Vink en Jeroen Venneman, ondersteund door Goede Organisatie.

We zien uit naar een fantastisch congres in Landgoed Zonheuvel. Het geslaagde congres van vorig jaar met meer dan 250 deelnemers en met prima evaluatie-scores houdt ons als congresteam erg enthousiast om er weer een mooi event van te maken.

Met vriendelijke groet,

Het congresteam

 

Dit jaar presenteert het Agile congres ruim 20 sprekers waaronder de keynoters Matt Lemay, Marijke Lingsma en Niels Pfleaging.

Leden van het NAF betalen € 250,- en niet-leden € 450,- Prijzen zijn incl. BTW.

Een dag vol met inspirerende sprekers en interactieve workshops.

Tot ziens op 10 oktober in Doorn.

Comments are closed.

X