Jaarcongres Agile Consortium 2018: De Impact van Agile

october, 2018

11octAll DayJaarcongres Agile Consortium 2018: De Impact van Agile

Event Details

Een dag vol met inspirerende sprekers en interactieve workshops

In lijn met eerdere edities is het AC Jaarcongres 2018 weer een dag om naar uit te kijken. Het evenement biedt een uitnodigend programma met bekende keynote sprekers, leuke en leerzame parallelle sessies en terugkoppelingen uit de diverse werkgroepen. Details worden spoedig bekend gemaakt.

Op de site https://jaarcongresnl2018.agileconsortium.net/speakers/ vindt u inmiddels meer dan dertig sprekers verdeeld over tien tracks met daarnaast een aantal inspirerende keynote sprekers.

Agile werken, we kunnen er niet meer omheen. Een groot aantal organisaties heeft agile werken geadopteerd en organisaties die deze stap nog niet hebben gemaakt overwegen dit. Ook de verschillende vakverenigingen voor projectmanagement, architectuur, functioneel beheer, lean, verandermanagement en marketing zijn actief aan de slag met het onderwerp agile werken. Voor al deze partijen is een belangrijke vraag:  WAT IS DE IMPACT VAN AGILE?

Impact op de organisatie in termen van productontwikkeling of dienstverlening. Impact op klanten. Impact op de medewerkers qua mindset en de impact op de functie of rol. Impact vanuit kansen en bedreigingen. Welke impact heeft de transformatie naar agile werken bij jou of jouw organisatie gemaakt, of welke impact is hier te verwachten? Zijn de verwachtingen tot nu toe uitgekomen? Wat zijn de drempels? Welke gevolgen heeft agile werken op medewerkers in jouw organisaties gehad? Op welke manier is de organisatie veranderd? Kortom, tijd om samen stil te staan bij de impact die agile heeft gemaakt.

Ga voor aanmelden naar  https://jaarcongresnl2018.agileconsortium.net/order-tickets/ Sinds de 1e aankondiging van dit congres kunnen we nu al meer dan 160 bezoekers verwachten en we denken het aantal van vorig jaar ver te overtreffen.

Deelname aan het congres kost € 450,- incl. BTW. Leden van Agile Consortium, IPMA-NL, NAF en Scrum@school betalen de sterk gereduceerde ledenprijs van € 250,- incl. BTW.

Voor die prijs kunt u deelnemen aan workshops, delen organisaties hun kennis en ervaring met u en verneemt u de nieuwste inzichten van Agile thoughtleaders.
Daarnaast is er veel ruimte voor netwerken. Dit Jaarcongres van Agile Consortium Nederland is dé plek waar kennis en ervaring op het gebied van agile samenkomen.

Net als voorgaande jaren is de organisatie in handen van het Agile Consortium Congresteam: Mary Beijleveld, Johan Vink en Jeroen Venneman, ondersteund door Goede Organisatie.

We zien uit naar een fantastisch congres op Landgoed Zonheuvel. Het geslaagde congres van vorig jaar met meer dan 250 deelnemers en met prima evaluatie-scores houdt ons als congresteam erg enthousiast om er weer een mooi event van te maken.

Met vriendelijke groet,

Het congresteam

Comments are closed.

X