Informatieveiligheid in de Overheid: bent u klaar voor de toekomst?

march, 2018

15marAll DayInformatieveiligheid in de Overheid: bent u klaar voor de toekomst?

Event Details

Hoe brengen andere overheidsorganisaties informatieveiligheid in de praktijk?
Op 15 maart aanstaande organiseert CKC Seminars het congres Informatieveiligheid in de Overheid. Een congres specifiek gericht op de bewustwording, organisatorische en technische aspecten van informatieveiligheid. Deze dag zit bomvol praktijkcases van gemeenten en andere overheidsorganisaties: hoe brengen zij informatieveiligheid in de praktijk? Wat zijn de uitdagingen en hoe zijn deze opgelost? Welke tips hebben zij voor andere overheidsorganisaties?

 Vernieuwende praktijkcases en praktijkgerichte workshops
Tijdens de diverse praktijkcases en workshops besteden we aandacht aan ervaringen van overheidsorganisaties om kennis te delen, en niet-overheidsorganisaties voor juíst een ander perspectief. Zo vertelt de Gemeente Oss over de lessen die geleerd zijn van een gecoördineerd informatieveiligheidsbeleid. Gemeente Stadskanaal laat zien welke verandering plaatsvond na de ENSIA audit. Tijdens een praktijkcase van de Rijksoverheid worden lessons learned gedeeld over cybersecurity in complexe ketens. Hoe je blockchain kunt benutten om aan de eisen van de AVG te voldoen, vertelt hetUWV.

Daarnaast gaat u tijdens de workshops aan de slag met het vertalen van de BIG en Privacy Baseline naar de praktijk, en de overwegingen die nodig zijn tot keuze en gebruik van informatieveiligheidssoftware. Nieuwsgierig geworden? Kijk hier voor het volledige programma.

Korting via het NAF
Deelname aan het congres Informatieveiligheid in de Overheid kost € 295,- per persoon. Schrijf in met de codeIVO18NAF50 en ontvang € 50,- korting! U betaalt slechts € 245,- excl. BTW (non-profit) i.p.v. € 295,- excl. BTW. Bovendien ontvangt elke 2e persoon van dezelfde organisatie 50% korting (non-profit). Wees er snel bij, er geldt een maximum van 150 deelnemers!

Comments are closed.

X