Informatieveiligheid in de Overheid 2019

march, 2019

14marAll DayInformatieveiligheid in de Overheid 2019

Event Details

Informatieveiligheid: een kwestie van gedragsverandering?
Op 14 maart 2019 organiseert CKC Seminars de derde editie van het congres Informatieveiligheid in de Overheid in het Spant te Bussum. Dit jaar gaan we specifiek in op informatieveiligheid en gedragsverandering.

Hoe om te gaan met groeiende digitale veiligheidsrisico’s? Welke (geopolitieke) trends kunnen we niet negeren? Bent u al volledig GDPR compliant? Zijn uw medewerkers doordrongen van het belang en op de hoogte van regels rondom informatieveiligheid? Hoe verhoudt informatieveiligheid zich tot privacy? Hoe om te gaan met het spanningsveld tussen regels en ruimte?  Op naar een bewuste en veilige overheid!

Keynote Sprekers bieden u een vernieuwende visie en gaan in op actuele trends en ontwikkelingen:

Don Eijndhoven – CISO en expert en veelgevraagd spreker op het gebied van cybersecurity
Dick van Gooswilligen – Director Crisiscommunicatie, Issues en (Social)Mediatrainingen, Sterk Werk Communicatie en voormalig Hoofd Crisiscommunicatieteam (CCT) Nationale Politie
Maria Genova – Onderzoeksjournalist, Schrijver en Spreker over privacy, identiteitsfraude en cybersecurity
Patrick van Veen
– Gedragsbioloog en Directeur, Apemanagement

Verder worden er praktijkervaringen gedeeld van o.a. Youri Lammerts van Bueren (o.a. provincie Overijssel), Jiska Ligtenberg en Michiel Gorsse (gemeente Leidschendam-Voorburg), Petra Boekhout, Gerard Geuke en Raymond Slot (gemeente Noordoostpolder) en kun je deelnemen aan een Serious Game Crisis.

 

Inschrijven met korting
Deelname aan dit congres kost € 295,- per persoon. Schrijf  in NAF lid en ontvang € 100,- korting (non-profit) met de code NAFL19IVO Bovendien ontvangt elke 2e inschrijving van dezelfde organisatie 50% korting op het full fee tarief. Graag tot ziens op 14 maart! www.informatieveiligheidindeoverheid.nl

Comments are closed.

X