GIA-NAF Insight: Risk and Cost Driven Architecture (online & op locatie) Ø

september, 2020

30sep18:3021:30GIA-NAF Insight: Risk and Cost Driven Architecture (online & op locatie) Ø

NAF logo

Event Details

30-9-2020: GIA-NAF Insight: Risk and Cost Driven Architecture v 2.0 door Eltjo Poort

Let op: Deze bijeenkomst wordt vooraf gegaan door een meet-and-greet incl quick lunch (18.30-1930) voor GIA-leden en NAF-leden in het kader van de oriëntatie op de voorgenomen fusie van de architectuur verenigingen. Uiteraard is aansluitend op de presentatie weer de bekende gratis GIA netwerkborrel.

De ontwikkelingen rond Risk and Cost Driven Architecture (RCDA) staan niet stil. Zo speelt de nieuwe versie in op het eigenaarschap van digitale architectuur op organisatieniveau, en is de focus verbreed van de individuele architect naar de rol van teams waarin architectuurbeslissingen gezamenlijk worden genomen. Op deze sessie neemt Eltjo je mee in deze nieuwste ontwikkelingen, na een korte inleiding over de basis van deze agile architectuuraanpak en het bijbehorende maturity-model.

Het maximaal aantal deelnemers i.v.m. Corona maatregelen: 40.

Mogelijk komt er een live streaming faciliteit waarvan 50 deelnemers online kunnen deelnemen aan het evenement. Meer informatie hierover volgt later.

Datum: 30-9-2020
Tijdstip: de quick lunch begint om 18.30u, de presentatie start om 19.30u, netwerkborrel om 21.30u.
Plaats: Fletcher hotel te Nieuwegein

Bio Eltjo
Dr. Eltjo Poort is CGI’s belangrijkste autoriteit op het gebied van architectuur in de digitale wereld. Hij leidt de architectuur practice van CGI en is de bedenker en eigenaar van CGI’s agile architectuurbenadering ‘Risk and Cost Driven Architecture’ (RCDA). Naast het ontwerpen en evalueren van IT-oplossingen als architect, besteedt Eltjo het grootste deel van zijn tijd aan het transformeren van de manier van werken van organisaties, in overeenstemming met de behoefte aan wendbaarheid en snelheid. Hij heeft zijn ervaringen gedeeld in tientallen wetenschappelijke artikelen, tijdschriftartikelen, blogposts en een proefschrift. In zijn vrije tijd speelt Eltjo viool in Symfonieorkest Nijmegen.

 

Deelname aan dit evenement is gratis en alleen mogelijk voor GIA- of NAF-leden. Deelname wordt nog bevestigd ivm bezoekersrestrictie.

U kunt zich via de knop hieronder aanmelden:

Time

(Wednesday) 18:30 - 21:30

Location

Nader te bepalen

Comments are closed.

X