GIA-NAF Insight: Privacymanagement by design

september, 2021

23sep18:4521:30GIA-NAF Insight: Privacymanagement by design

Event Details

Veel organisaties worstelen nog met een pragmatische invulling van privacy management. Hoe zorgt u voor het compliant blijven als organisatie met privacywetgeving en wat moet daarvoor zijn ingericht? Geen onnodige bureaucratie maar efficiënt, effectief en vooral herhaalbaar kunnen bijhouden hoe we als organisatie in processen met persoonsgegevens omgaan. En vanuit dat actueel gehouden inzicht analyse van tekortkomingen in de verwerkingen en risico’s voor betrokkenen door de verwerkingen in kaart brengen. Kan dat? Zeker!

Als autoriteit in dit vakgebied neemt Ted Mos u deze avond op zijn eigen wijze mee in de achtergronden en implementatie van privacy management. Deze werkwijze is ingezet bij DJI en de Rechtspraak. Van architectuur praatplaten en operationele voorbeelden van de hierbij ingezette SaaS-tools tot een organisatie stap voor stap verleiden tot gedragsverandering in hun omgang met persoonsgegevens.

LEES MEER / INSCHRIJVEN

Datum: 23-9-2021
Tijdstip: inloggen vanaf 18.45, start presentatie 19.00, koffiepauze 19.45, napraten 20.45.
Plaats: Online. De link naar de online meeting volgt daags voor het evenement

Bio Ted:
Ted is naast HTS-techneut altijd werkzaam geweest als auditor. Als adj. accountant binnen de interne en externe accountancy en altijd met IT-audit als aandachtsgebied. Sinds 1999 vanuit zijn eigen organisatie; de TBM Groep. De laatste 15 jaar zet Ted zijn expertise in om naast de bestuurders van organisaties, privacy en informatiebeveiliging binnen de werkprocessen op een verantwoorde wijze te implementeren.

Time

(Thursday) 18:45 - 21:30

Location

Online

Comments are closed.

X