GIA-KNVI-NAF Insight: Resultaatgericht richten van digitale transformaties

may, 2021

20may19:0020:30GIA-KNVI-NAF Insight: Resultaatgericht richten van digitale transformaties

Event Details

GIA organiseert dit evenement in samenwerking met NAF en KNVI rond het aansturen van IV-projecten door architecten. Leden van GIA, NAF  en de SIG architectuur van KNVI zijn van harte welkom.

Sinds de start van het ontwikkelen van informatie technologie is het moeilijk gebleken het product informatie gedegen te waarderen. Een brief van een dode Beatle brengt vaak wel een aardig bedrag op, maar wat is de waarde van al die andere informatie die we onderhand beheren? En hoe bepaal je dat dan?

Architecten en informatieprofessionals zijn sinds het begin van deze eeuw vooral gefixeerd op het input model van informatie, regels, principes modellen en standaarden. Er zijn pogingen meer naar het proces te kijken, de throughput van informatielandschappen. Usecases, procesmodellen en UML schema’s vliegen ons om de oren. Maar waar blijft de waardering van het product, de output of Outcome. “ het moet Outcome gedreven gemeten worden” hoor je in de college banken aan de lopende band. En informatie dan? Daar gaat deze lezing over! En hoe een begin te maken aan serieuze waarde gebaseerde metadata voor informatie. Leuk voor de informatieprofessional en voor de bestuurder, besturen op Outcome.

LEES MEER / INSCHRIJVEN

Datum: 20 mei 2021
Tijdstip: 19.00-20.30u
Plaats: Online (link naar de bijeenkomst volgt later)

Leden van GIA, NAF  en de SIG architectuur van KNVI hebben gratis toegang. Dit geldt voor deze avond ook voor leden van de SIG Architectuur van KNVI. Vooralsnog dient u zich in te schrijven via de huidige website van uw vereniging.

Indien u als niet GIA-lid geen e-mailing meer wenst te ontvangen, dan stuurt u een e-mail met onderwerp Afmelden naar afmelden@gia.nl, vanaf het adres waarop u gemaild wordt.

LEES MEER / INSCHRIJVEN

Time

(Thursday) 19:00 - 20:30

Location

Online

Comments are closed.

X