Clinic ‘Wendbare strategie op één A4 – Aan de slag met het wendbaarheidscanvas’ Ø

may, 2019

21may19:0021:30Clinic 'Wendbare strategie op één A4 – Aan de slag met het wendbaarheidscanvas' Ø

Event Details

De wereld om ons heen verandert voortdurend en de impact van die veranderingen is steeds groter. Organisaties moeten wendbaarder worden om te kunnen overleven. Tot zover niets nieuws. Deze boodschap horen we al decennialang en de agile-hype waart al enkele jaren rond. Maar hoe pak je het aan? Hoe word je een wendbare organisatie tot in de haarvaten?

Als we het over ‘wendbaarheid’ hebben, gaat het vaak over agile werken, zelfsturing of ‘scrummen’ in projecten. Dit zijn echter maar een paar stukjes van de puzzel. Wil je écht wendbaar worden, dan komt er veel meer bij kijken. Je moet dan ook kijken naar aspecten als het kompas van de organisatie, verbindend leiderschap, externe gerichtheid, rolling strategy, permanente innovatie, modulair businessmodel, flexibele werkorganisatie, digitale transformatie en een merk-klantrelatie die soepel meebeweegt met veranderingen in de koers van het bedrijf.

In deze clinic presenteert Sjors van Leeuwen het Wendbaarheidscanvas. Het bevat de 11 bouwstenen van een wendbare organisatie met 43 ‘wendbaarheidsknoppen’ om aan te draaien. Met het canvas krijg je snel inzicht in welke factoren van belang zijn en hoe je als organisatie met een wendbare strategie het verschil kan maken. Ook kun je aan de hand van het canvas in kaart brengen hoe wendbaar jouw organisatie is en op welke gebieden je de wendbaarheid verder kunt vergroten. Je gaat zelf aan de slag met het Wendbaarheidscanvas.

Bio Sjors
Sjors van Leeuwen (Indora Managementadvies) is zelfstandig adviseur op het gebied van klantgericht ondernemen (CRM), strategie en marketing. Hij is auteur van succesvolle boeken als Wendbare strategie op één A4, CRM in de praktijk, Klant in de driver’s seat, Zorgmarketing in de praktijk en Hoe agile is jouw strategie?

Datum: dinsdagavond 21 mei 2019
Tijdstip: vanaf 19.00u staat de koffie klaar, de clinic start rond 19.30u, aansluitende (gratis) netwerkborrel begint om 21.30u.
Plaats: Hotel Fletcher te Nieuwegein.

Deze sessie wordt georganiseerd door het Genootschap voor Informatie Architecten (GIA).

Deelname aan dit evenement is gratis voor GIA- en NAF-leden. Niet-leden betalen 20 euro (geen pin ter plaatse aanwezig, svp gepast betalen).

U kunt zich via de knop hieronder aanmelden:

 

Comments are closed.

X