Boeklancering Levende IT-architectuur

march, 2017

31marAll DayBoeklancering Levende IT-architectuur

Event Details

Boeklancering ‘Levende IT-architectuur, praktische toepassing van een functiegerichte aanpak’

Hoera!

Het is zover… Het IT-architectuurboek met de Open Infrastructure Architecture method (OIAm) als basis, is gereed! Met ‘Levende IT-architectuur, praktische toepassing van een functiegerichte aanpak’ komt een praktische gids voor de hedendaagse digitale architect beschikbaar.

Het verschijnen van het boek is een prachtig moment om een mooi architectuurfeestje te houden en beoefenaars van en belangstellenden in het architectuurvak zijn daar van harte voor uitgenodigd! De boeklancering vindt plaats op 31 maart, van 15:00-17:00 uur, met na afloop een borrel. Plaats van handeling: De Gelderlandfabriek in Culemborg. Er is een compleet programma opgezet, met de volgende onderdelen:

  • Forumdiscussie onder leiding van Daan Rijsenbrij. Het forum bestaat uit: Guido Bayens (Novius), Hans van Drunen (Atos), Mike Rodenburg (KLM) en Marlies van Steenbergen (Sogeti)
  • Een korte film met een architectuurboodschap
  • Overhandiging van de eerste exemplaren aan prof. dr. Guido van Steendam en David Maas, student Hogeschool Windesheim, Zwolle
  • Verfrissend inzicht door Jelle Kuiper

Deelname is gratis, maar het is wel nodig om aan te melden: https://www.it2fit.nl/events. Deelname in volgorde van aanmelding.

Met vriendelijke groet,

Daniël Jumelet

Time

All Day (Friday)

Location

Onbekend

Comments are closed.

X