Binnen zonder kloppen? IAM uitdagingen van alledag bij alle organisaties Ø

may, 2020

14may17:3019:00Binnen zonder kloppen? IAM uitdagingen van alledag bij alle organisaties Ø

Event Details

Door Manfred Hindimth en Mark Ganzevles

Elke organisatie is bezig met voldoen aan de AVG. Privacy, security en voldoen aan wet- en regelgeving is immers top prioriteit. Maar weet u wel wie u binnen laat? Staan uw deuren niet wagenwijd open? Of staan kwaadwillenden al bij u in kantoor? Niemand wil tenslotte op de voorpagina van de Telegraaf staan. Met goede Identity and Access Management (IAM) zijn uw identiteiten en rechten op orde. Wie laat u binnen en wat mogen ze doen in uw IT omgeving?

Manfred Hindimith en Mark Ganzevles, twee IAM-architecten, nemen u mee in hun beproefde best practices. Voor de pauze laten ze u zien hoe eenvoudig de theorie en uitgangspunten van Identity and Access Management zijn en wat de waarde is van termen al Zero Trust. Na de pauze laten we u met aansprekende voorbeelden uit de praktijk zien waarom IAM makkelijk is uit te leggen, maar verdraaid lastig is te implementeren.

Het wordt geen puur technisch verhaal, maar we gaan bij uitstek in op concepten en de organisatorische aspecten van IAM.

Bio Mark
Mark Ganzevles is een zeer ervaren Identity & Access Management Business Consultant met daarnaast een projectmanagement en testmanagement achtergrond. Hij heeft veel uiteenlopende opdrachten uitgevoerd bij klanten zoals o.a. CJIB, Shell, DUO, Politie en ING. Mark is ITIL, ASL, BiSL Foundation en PRINCE2 Practitioner gecertificeerd.

Bio Manfred
Manfred Hindimith is een Security / Identity & Access Management Consultant. Van oorsprong is hij een Prince2 Practitioner gecertificeerde projectmanager en heeft hij verschillende (internationale) projecten uitgevoerd. Hij heeft zich gespecialiseerd in de governance en riskmanagement kant van security en is CRISC gecertificeerd.

Datum: donderdagavond 14 mei 2020
Tijdstip: vanaf 17.30u
Plaats: Online via Webex, details volgen na inschrijving.

Deze sessie wordt georganiseerd door het Genootschap voor Informatie Architecten (GIA).

Deelname aan dit evenement is gratis voor GIA- en NAF-leden. Niet-leden betalen 20 euro (geen pin ter plaatse aanwezig, svp gepast betalen).

U kunt zich via de knop hieronder aanmelden:

 

Time

(Thursday) 17:30 - 19:00

Location

Online

Comments are closed.

X