9e editie NAF Masterclass Enterprise Architectuur

september, 2018

05sepAll Day9e editie NAF Masterclass Enterprise Architectuur

Event Details

In september 2018 start de 9e editie van de NAF Masterclass en worden 20 studenten in 16 modules volledig op de hoogte gebracht van het complexe domein van Enterprise Architectuur, waarbij Samenwerken en Verbinden centraal staat. Topdocenten delen hun kennis van diverse facetten binnen het vakgebied.

Ook interesse in deelname aan de NAF Masterclass Enterprise Architectuur? Schrijf in als NAF lid en ontvang een korting (oplopend tot € 1000,-) op deze masterclass.

Geen NAF lid? Als niet NAF-lid kunt u tot 01 mei gebruik maken van onze vroegboekkorting van € 250,-*
*kortingen kunnen niet gecombineerd worden

Deelnemers aan eerdere edities van de masterclass gaven o.a. de volgende feedback: ‘Interessante impressie van architectuur onderwerpen, gebracht door professionals uit de praktijk’, ‘Mooi samenhangend overzicht en update over wat speelt en wat belangrijk is voor enterprise architecten’ en ‘Een must, ook voor ‘doorgewinterde’ architecten’.

Wat hebben wij u te bieden?

  • 16 modules van 4 uur
  • best-of-the-best onderwerpen uit het vakgebied
  • actuele praktijkcases van o.a. Kamer van Koophandel Nederland, VIVAT Verzekeringen, Rijkswaterstaat Maasvlakte, ICTU, NXP Semiconductors, Belastingdienst, Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed en Hogeschool van Amsterdam
  • deskundige topdocenten
  • interactie met sprekers en vakgenoten

De NAF Masterclass Enterprise Architectuur vindt vanaf 05 september 2018 tot 30 januari 2019 elke woensdag plaats (m.u.v. vakanties), bij Rijkswaterstaat te Utrecht. Iedere deelnemer ontvangt GRATIS het boek ‘State of the Art Architectuur’! Na afloop van de masterclass ontvangt iedere deelnemer een certificaat.

Comments are closed.

X