Call for Papers en vroegboekkorting Informatieveiligheid in de Overheid 2019

Remote Document Encryption voor de zorg door Eric Verheul
26 september 2018
NAF werkgroep presenteert keynote op Hybrid IT Infrastructure 2018
28 september 2018

Call for Papers en vroegboekkorting Informatieveiligheid in de Overheid 2019

Op 14 maart 2019 organiseert CKC Seminars het congres Informatieveiligheid in de Overheid. Een congres specifiek gericht de bewustwording, organisatorische en technische aspecten van informatieveiligheid. Er worden visies en ervaringen gedeeld, met als voornaamste doel aanknopingspunten te bieden voor een succesvolle invoering van informatieveiligheid. Speciaal voor CIO’s, CISO’s, Functionarissen Gegevensbescherming en bestuurders afkomstig uit de overheid (Rijk, lagere overheden, politie, ZBO’s).

Indien u zich vóór 1 november a.s. inschrijft ontvangt u een extra Early Bird korting van € 100,- (non-profit)! U betaalt slechts € 195,- en de 2de persoon ontvangt 50% korting op het full fee tarief.

Call for Papers
We zijn op zoek naar interessante, leerzame en vermakelijke praktijkverhalen toegespitst op informatieveiligheid in de overheid. Heeft u suggesties voor een vernieuwende en actuele praktijkcase, praktische tips of een heldere visie? Of zijn er ervaringen buiten de overheidssector, maar ziet u raakvlakken binnen het onderwerp? Dien dan hier voor 1 november aanstaande uw voorstel in.

WAT HEBBEN WIJ U TE BIEDEN?

– een uniek en branche-specifiek congres over informatieveiligheid
– top keynote sprekers
actuele praktijkcases van gerenommeerde organisaties
interactie met sprekers en vakgenoten
– een leerzame dag in een uitstekende ambiance

Klik hier voor meer informatie

X