Call for Challenges LAC Summit 2019 (verlengd tot 8 februari)

Open, Kritisch en Ethisch Redeneren
30 januari 2019
14 maart: Informatieveiligheid in de Overheid 2019 – korting voor NAF-leden
25 februari 2019

Call for Challenges LAC Summit 2019 (verlengd tot 8 februari)

Ben je bezig met een casus binnen het vakgebied van digitale architectuur? En loop je aan tegen een interessante uitdaging waar je graag samen met vakgenoten tot een of meerdere oplossingen wil komen? Stuur deze dan in!

Op donderdag 16 mei wordt de LAC Summit georganiseerd: een exclusieve, interactieve bijeenkomst voor digitale architecten en -professionals, gebruikers, CIO’s en leveranciers in de wereld van organisatie en IT. Wij zijn op zoek naar uitdagingen/dilemma’s in het vakgebied, waarmee we gedurende de dag in 2 rondes van ongeveer 80 minuten aan de slag gaan. Daarbij worden diverse vernieuwende werkvormen toegepast, waarbij je geholpen wordt door een facilitator.

De volgende thema’s hebben onze bijzondere aandacht:

  • Architectuur en Innovatie
  • Architectuur en Efficiency
  • Architectuur en Ethiek
  • Realiseerbare Architectuur

Bekijk de voorwaarden en dien uiterlijk 8 februari een voorstel hier in.
De programmacommissie van de LAC Summit beoordeelt alle voorstellen op maatschappelijke relevantie, actualiteit en samenhang met de thema’s. Vóór 1 maart hoor je of het voorstel geaccepteerd is. Wij gaan ervan uit dat je dan donderdag 16 mei de hele dag beschikbaar bent.

Interesse als bezoeker? De vroegboekkorting geldt nog tot  1 februari!
Dit jaar hebben we maximaal 100 plaatsen. Schrijf u nu in en ontvang  €50,- korting (NAF leden ontvangen EUR 100 korting!)

Praat mee op social media via #lacsummit
Graag tot donderdag 16 mei!

X