12e editie NAF Masterclass EA uitgesteld tot maart 2021

GIA-KNVI-NAF Insight Datamanagement in de praktijk: data als brandstof voor organisaties
30 mei 2020
DADD Digital? – We value your feedback!
3 juni 2020

12e editie NAF Masterclass EA uitgesteld tot maart 2021

Hoe kun je als architect samenwerken en verbinden? Welke competenties zijn daarvoor nodig? Hoe kun je vanuit jouw specialisme waarde toevoegen? Hoe verbind je over bedrijfs- en IT-gebieden heen? Ontwikkelen en werken onder architectuur krijgt pas inhoud als samenwerken en verbinden als sociale vaardigheid aanwezig is!

De NAF Masterclass Enterprise Architectuur is inmiddels een begrip. U volgt 16 modules met een combinatie van theorie en praktijk.

De 12e editie van de NAF masterclass Enterprise Architecture staat gepland met een start in maart 2021. De NAF Masterclass Enterprise Architectuur is inmiddels een begrip en wordt door de top van Nederland gedoceerd. Uniek is de combinatie van theorie en praktijk en speciale aandacht gaat uit naar sociale vaardigheden. De masterclass bestaat uit 16 modules van ieder 4 uur.

Als lid van het NAF ontvangt u korting op deze masterclass en kunt u registeren voor € 3.450,-. De tweede en derde persoon van dezelfde organisatie ontvangen extra korting op deelname.

Kijk op de website voor meer informatie.

X