24 oktober: Gratis GIA event – Theorie ontmoet praktijk (door Daniel Jumelet en Wouter Paul Trienekens)

Ronde Tafel: Agile Enterprise Architectuur
25 september 2017
Winnaars Accenture Innovation Awards 2017 zijn bekend
28 oktober 2017

24 oktober: Gratis GIA event – Theorie ontmoet praktijk (door Daniel Jumelet en Wouter Paul Trienekens)

Onlangs schreef Daniël Jumelet een architectuurboek, op basis van ruim 10 jaar ervaring, experimenteren en het theoretisch borgen hiervan. Een deel van deze reis is afgelegd samen met Wouter Paul Trienekens bij het opzetten van een wereldwijde agile architectuurpractice. Zij geven een inkijk in de uiterst pragmatische architectuur werkwijze waarbij het beste uit vele bekende architectuur-standaarden en -theorieën is samengebracht tot een compact en consistent geheel.

Zij geven een inkijk in de uiterst pragmatische architectuur werkwijze waarbij het beste uit vele bekende architectuur-standaarden en -theoriën is samengebracht tot een compact en consistent geheel. Ten behoeve van de opzet van een standaardwerkwijze voor het vervaardigen van Solution Foundations (onderdeel van de AgilePM-methode) zijn de volgende zaken vastgelegd:

– Functie gericht denken als de basis: De Tao theorie toegepast tot op   de workflow om van functie naar constructie te  komen.
– De workflow om van “needs” naar “requirements” en “design directives” te komen
– Hoe pragmatisch en effectief om te gaan met principes

Dit alles rijkelijk geïllustreerd vanuit de praktijk van diverse organisaties waar de kracht van architectuur wordt benut. Met genoeg vernieuwende inzichten voor een pittige en boeiende discussie!

Klik hier voor meer info.

X