Partners

Partners

Het NAF werkt nauw samen met het E-Magazine Via Nova Architectura. De succesfactoren van Via Nova Architectura zijn: gratis voor lezers en auteurs van niet-commerciële artikelen, goede vindbaarheid door search engines, laagdrempelige, snelle toegang voor auteurs en bloggers, de mogelijkheid om te reageren en te discussiëren, en de mogelijkheid om actuele elders gepubliceerde content te herpubliceren.

Door onze krachten te bundelen bieden we een nog sterker platform aan architecten in de wereld van organisatie en informatietechnologie om samen kennis te delen, te leren en te discussiëren. Zo kunnen de werkgroepen van het NAF op een laagdrempelige manier via Via Nova Architectura een groot publiek in architectuurland bereiken.

 Flyer Via Nova Architectura

CKC Seminars is organisator van congressen, cursussen en seminars. Voor het NAF organiseert CKC Seminars het Landelijk Architectuur Congres en de NAF Masterclass Enterprise Architectuur. In het samenwerkingsverband tussen CKC en NAF is ook voorzien in kortingen op vele congressen en seminars die voor architecten van belang kunnen zijn, zoals het Continuous Delivery Conference en het KCC Congres.

Het Genootschap voor Informatie Architecten (GIA), opgericht in 1998 is een beroepsvereniging voor informatie architecten.

Lid worden?

Het NAF kent lidmaatschap voor organisaties. U kunt
kiezen uit drie soorten lidmaatschappen:

Klik op een van de knoppen voor meer informatie.

Leden

X