Partners

Partners

Het NAF werkt nauw samen met het E-Magazine Via Nova Architectura. De succesfactoren van Via Nova Architectura zijn: gratis voor lezers en auteurs van niet-commerciële artikelen, goede vindbaarheid door search engines, laagdrempelige, snelle toegang voor auteurs en bloggers, de mogelijkheid om te reageren en te discussiëren, en de mogelijkheid om actuele elders gepubliceerde content te herpubliceren.

Door onze krachten te bundelen bieden we een nog sterker platform aan architecten in de wereld van organisatie en informatietechnologie om samen kennis te delen, te leren en te discussiëren. Zo kunnen de werkgroepen van het NAF op een laagdrempelige manier via Via Nova Architectura een groot publiek in architectuurland bereiken.

 Flyer Via Nova Architectura

Van Haren Publishing biedt in samenwerking met het NAF de NAF-leden korting op de boeken in haar online boekwinkel.

Het NAF is lid van FEAPO, de Federation of Enterprise Architecture Professional Organizations. FEAPO wil internationaal het vakgebied enterprise architectuur bevorderen, professionaliseren en standaardiseren.

De Accenture Innovation Awards is een jaarlijks terugkerende innovatiewedstrijd voor de meest innovatieve Nederlandse producten, diensten en concepten. Het NAF en Accenture Innovation Awards zijn een partnerschap aangegaan voor 2015 met als doel om elkaars netwerk te versterken. Voor het NAF biedt de Accenture Innovation Awards de gelegenheid aan onze leden om in kontakt te komen met innovatieve bedrijven en startups. NAF-leden kunnen toegang krijgen tot de events en kunnen participeren in round tables.

CKC Seminars is organisator van congressen, cursussen en seminars. Voor het NAF organiseert CKC Seminars het Landelijk Architectuur Congres en de NAF Masterclass Enterprise Architectuur. In het samenwerkingsverband tussen CKC en NAF is ook voorzien in kortingen op vele congressen en seminars die voor architecten van belang kunnen zijn, zoals het Continuous Delivery Conference en het KCC Congres.

Het IASA (International Association of Software Architects) is een wereldwijde organisatie voor software architecten. Het NAF werkt samen met de Nederlandse Chapter door uitwisseling van elkaars agenda, zodat leden van NAF en IASA elkaars evenementen kunnen bezoeken.

Het Genootschap voor Informatie Architecten (GIA), opgericht in 1998 is een beroepsvereniging voor informatie architecten.

Lid worden?

Het NAF kent lidmaatschap voor organisaties. U kunt
kiezen uit drie soorten lidmaatschappen:

Klik op een van de knoppen voor meer informatie.

Leden

X